Restorani i Sportski objekti

Spremni smo da odgovorimo na brojne zahteve u vezi grejanja, hlađenja, ventilacije, tople vode i rashladne tehnike. Obezbedite Vaš poslovni prostor.

Kompaktna rešenja za maksimalnu udobnost

Restorani i sportski objekti imaju brojne zahteve u vezi grejanja, hlađenja, ventilacije, tople vode i rashladne tehnike koji na pravi način treba da se ispune kako bi gosti i sportisti uživali u besprekornom ambijentu. Daikin omogućava potpuna rešenja, kontrolu različitih objekata na različitim lokacijama putem Daikin Cloud servisa. Kontrolu je moguće vršiti nad temperaturom, kvalitetom vazduha i vlažnošću tako da objekti uvek budu sveži, ugodni i poželjni, bez obzira na to koliko su prometni.

teretane i spa centri

muzeji i izložbeni prostori

Daikin rešenja uključuju važne funkcije i tehničke detalje kao što je tehnologija promenljive temperature rashladnog fluida - VRF, pomoću kojih prostorije odišu savršenom unutrašnjom klimom. Uz centralizovano upravljanje i lako planiranje celog sistema za klimatizaciju i korišćenjem obnovljivih izvora energije, upotreba električne energije sveodi se na minimum čime se osiguravaju niski pogonski troškovi i postiže totalna efikasnost.

restorani

stadioni

Kompaktna rešenja

Maksimalno iskorišćenje prostora je obvezno u bilo kojem ugostiteljskom okruženju. Daikin nudi široki asortiman elegantnih kaseta, plafonskih i skrivenih jedinica. Daikin spoljašnje jedinice s niskim nivoom buke imaju mali uticaj na okolinu, što ih čini idealnim rešenjem u gusto naseljenim područjima.

Pun obim rešenja za različite potrebe

logo

wave
wave